Η καρδιά της γεύσης στην καρδιά της Λάρνακας

Μερικά βήματα από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, τον πιο φημισμένο και αρχαίο χριστιανικό ναό της πόλης, βρίσκεται αυτός ο φινετσάτος χώρος που συνάδει με την γραφικότητα και την ιστορία της πλατείας και συνδυάζει αρμονικά τα παραδοσιακά  και μοντέρνα προϊόντα της Κύπρου. Μπορείς να δοκιμάσεις κοντράστ γεύσεων, όπως γαλακτομπούρεκο αλλά και ντόνατς, εκμέκ κανταΐφι αλλά και Cup cake, χαλλουμωτή αλλά και κρουασάν.

Για το πρωί προτείνουμε τις παραδοσιακές πίτες σε ζύμη με σιεφταλιά, λουκάνικο Πιτσιλιάς ή ελιά που ψήνουμε κάθε πρωί, σε συνδυασμό μ’ ένα ζεστό ή κρύο καφέ. Αν είστε απ’ αυτούς που τους αρέσει να εξερευνούν καινούριες γεύσεις μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον μοναδικό καφέ με χαρουπόμελο που απολαμβάνεται ζεστός ή κρύος με πάγο… όπως ζητάτε Caramel latte απλά ζητήστε  Carob latte.   

Το μεσημέρι μπορείτε να επιλέξετε μια από τις σαλάτες μας ή ένα σάντουιτς με σκουός από χωριά της Κύπρου με λεμονάδα, μανταρίνι ή τριαντάφυλλο. Το βραδάκι είναι ιδανικό για ένα από τα εύγεστα και ξεχωριστά μας γλυκά όπως πορτοκαλόπιτα, μπακλαβά ή καρυδόπιτα με μια μπάλα παγωτό.

Το πιο ξεχωριστό έδεσμα του μαγαζιού είναι τα μπουρεκάκια της αναρής και του χαλουμιού. Φυσικά αφού πρόκειται για Bakery θα βρείτε παραδοσιακά ψωμιά με προζύμι, μπαγκέτες και όλα τα είδη αρτοποιίας.

Τέλος στο μαγαζί θα βρείτε προϊόντα του μαύρου χρυσού της Κύπρου, του χαρουπιού καθώς και ελιάς, τριαντάφυλλου, λουκούμια κ.α. σε πολύ λογικές τιμές.

Μια βόλτα από το StoArtos είναι εμπειρία γεύσης που δεν πρέπει να παραλείψετε όταν θα επισκεφθείτε την μαγευτική πλατεία του Αγίου Λαζάρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε λόγους να πάτε και να ξαναπάτε για όσες μέρες θα είστε στην πόλη της Λάρνακας.   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: